Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Η εβδομάδα μου σε φωτογραφίες/Running up that hill

Τη Δευτέρα 29.11.2012 ξύπνησα με την περίεργη διάθεση να ακούσω αυτό το τραγούδι/δε θέλω να ακούσω χαζά για τη διασκευή των άλλων. Το είχα ρεπετισιόν λοιπόν. Στη συνέχεια διάβασα τη Μάγδα στη Χάγη για να διαπιστώσω πως και αυτή είχε τα ίδια γούστα.

Την εβδομάδα χόρτασα να τρώω μικρή ρόκα και ραπανάκια και ραδίκια που φύτρωσαν στις γλάστρες. Περάσαμε σπουδαίες στιγμές με λίγο γέλιο και λίγο δάκρυ στης Κυριακής ετοιμάζοντας το project  Μικρές Ιστορίες part 3/ ένα υπέροχο δείπνο μετά.  Highlight, η πίτσα, το μπρόκολο  ψητό και όλοι αυτοί που βοήθησαν εκείνα τα βράδια, δένοντας, κολλώντας, καρφώνοντας και φτιάχνοντας φτιόγκους. Επίσης, η Χρίστίνα που έφερε γλυκά αργά το βράδυ (Χριστίνα έχεις με διαφορά την πιο ωραία βιτρίνα-οι πιγκουίνοι με τρελαίνουν, τη βλέπεις εδώ). Τα Kyriaki/Koparanis oh! δεν θα ήταν τίποτε χωρίς τα μπισκοτάκια σου για να βουτάμε στη σοκολάτα.

Οι φωτογράφιση της Κλειούς και του Χρήστου σήμερα,  έκλεισε έναν κύκλο δουλειάς που θα κυκλοφορήσει στις 18.12.12. Κορίτσια στα μεγάλα μπροστά γραφεία, να ξέρετε πως σας αγαπώ, αλλά τώρα που κάναμε όλο αυτό σας αγαπώ παραπάνω χωρίς αμφιβολία. Με τα παιδιά είχαμε περάσει μαζί την πρώτη μέρα του 2012 ενώ μας ενώνει μία παράξενη ιστορία.

Συναναντήθηκα με την Ελένη από το majeriko.gr,  το πιο ωραία φωτογραφημένο food  blog.

P.S. Η Κυριακή (ο άνθρωπος, όχι η μέρα) σας ευχαριστούμε που βρεθήκατε μαζί το Σαββατοκύριακο αυτό. Επίσης για το ενδιαφέρον σας. Τα Kyriaki/Koparanis oh! είναι μία περιορισμένης έκτασης food related προϊόντων. Το γεγονός πως αυτά που εμείς φτιάξαμε θα βρίσκονται σε λίγες μέρες στα σπίτια σας, είναι τουλάχιστον συναρπαστικό. Οι φωτογραφίες μου θα βρίσκονται εδω, ενώ τα υπόλοιπα θα ανεβαίνουν σιγά σιγά.

P.S. Εχθές το βράδυ, φεύγοντας από χώρο που φιλοξένησε το project, έπαιξε αυτό το τραγούδι. Τυχαία. Ε να τρελαθώ.

1 σχόλιο:

  1. Αν και προφανώς η αγαπημένη μου version είναι της Kate Bush, οφείλω να ομολογήσω πως οι Placebo έκαναν καλή δουλειά στη διασκευή τους. Φταίει βέβαια ότι τους έχω και μια μικρή αδυναμία. Οι υπόλοιποι στα τάρταρα.

    Πολλά συγχαρητήρια για τη σειρά προιόντων που θα λανσάρετε. Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή