Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Η εβδομάδα μου σε φωτογραφίες/Driving home for Christmas

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν απειλητικά. Ήδη έλαβα την πρώτη -και μοναδική- κάρτα με ταχυδρομείο, οπότε τα πράγματα είναι πραγματικά σοβαρά. Σήμερα, κατεβαίνοντας στο κέντρο έπαιζε στη διαπασών αυτό το τραγούδι, το οποίο είναι το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο όλων των εποχών και το ακούω κάπου από τα τέλη Αυγούστου για να γουστάρω. (Σοβαρά τώρα, γιατί έχει γεμίσει η πόλη με σπιτάκια από φελιζόλ και πατινάζ και τα τοιαύτα;)

Στη Μαρμίτα ασχολούμαστε μόνο με xmas projects, του τύπου φαγητό. για τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια, τα Kyriaki/Koparanis oh!/food related products, συμμετείχαν σε μία ακόμη εκδήλωση, ενώ κάπου εκεί εξώ ξεκίνησε να το στρώνει.

Την εβδομάδα αυτή καλωσορίσαμε την Ελένη Ψυχούλη με τα  Idi Proikos της, η Γεωργία έδειξε τον instagram ευατό της, ενώ το πρωϊνό της Κυριακής έκανα βόλτα στο κέντρο ετοιμάζοντας τη στήλη για μία νέα συνεργασία που ξεκινάει την Τετάρτη στο Food & Leisure Guide.

Η Parallaxi κυκλοφόρησε την Παρασκευή. Το κείμενο ''Το Θαύμα των Χριστουγέννων'' απότελείται από μικρές πραγματικές ιστορίες. Το διαβάζεις ψηφιακά εδώ αν και εγώ προτιμώ την έντυπη εκδοχή.

Plus! Στις 22.12.12 Τα Χριστούγεννα τους αλλιώς. Θα είμαι εκεί.
         Τα 26 τέλεια στιγμιότυπα του 2012. Τα αγαπώ όλα, το 15 Κυριακή για σένα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου