Για μένα




Το φαγητό είναι η μεγάλη μου αγάπη και η βασική μου απασχόληση. Food blogger, food editor, μάγειρας, το φαγητό είναι πολλά περισσότερα από ένα γεμάτο πιάτο ή μία κατσαρόλα. 

Η γευστική μου ταυτότητα διαμορφώθηκε μέσα από έρευνα και συνεχείς δοκιμές, πειραματισμούς, διάβασμα και γευστικές δοκιμές.  Αγαπώ τις απλές, καθαρές και ‘‘άγριες’’ γεύσεις, τα υλικά στην απλούστερη μορφή τους, τα πιάτα που έχουν να διηγηθούν μία ιστορία. Τα αγαπαπημένα υλικά είναι τα όσπρια, τα λαχανικά από τον κήπο, τα άγρια χόρτα, τα ελαιόλαδα και το χιούμορ.

Μαγειρεύω για το Estrella: Bagels Wine Tunes στη Θεσσαλονίκη και το εστιατόριο Vinum στο Eagles Palace. Κείμενα μου φιλοξενούνται στα περιοδικά GLOW (www.glow.gr), Parallaxi  (www.parallaximag.gr), στο The Food & Leisure Guide, και στο site μου http://tblone.blogspot.gr/ και http://www.koparanis.blogspot.gr  ενώ διδάσκω μαγειρική σε ενήλικες και παιδιά στη Μαρμίτα (www.marmita.gr).

Επικοινωνία στο dkoparanis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου