Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

H εβδομάδα μου σε φωτογραφίες


Την εβδομάδα αυτή εξασκήθηκα στο διακτινισμό καθώς κατάφερα να βρεθώ σε πολλά μέρη ταυτόχρονα. Με επιτυχία. Ήταν μία έντονη εβδομάδα αφού ο κόσμος της γαστρονομίας διαλύθηκε μπροστά στα μούτρα μας για να να σχηματιστεί ξανά λίγες ώρες μετά.
Η ανακοίνωση των #χρυσοίσκούφοι2013 δημιούργησε super αναταραχή, ο οδηγός #michelin2013 έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μία μέρα μετά, ο Απόστολος Τραστέλης #Spondi σέρβιρε το πιο απολαυστικό κρύο πιάτο της καριέρας του (το υπέγραψε ο Λάντος) και o Άκης  είναι ο πιο κωλόφαρδος #MasterChef του μάταιου αυτού κόσμου. Και κάπως έτσι  οι μάγειρες αυτής της χώρας συνεχίζουμε να κοιμόμαστε άλλοι μετά την έξοδο, άλλοι μετά τη δουλειά και άλλοι μετά το χασομέρι.

Στα δικά μου τώρα. Την Πέμπτη μπήκα ξανά στην κουζίνα, όχι μόνος αλλά με την πιο καυτή παρέα, το iPhone της κουζίνας, το #thermomix. Χάρη σ αυτό το πανίσχυρο gadget τελειοπήσα το ultra #hipstergastronomy προφιτερόλ από τσουρέκι και κρέμα χαλβά μπακάλη και την τουλούμπα split. Μία τουλούμπα, κομμένη στη μέση γεμισμένη με κρέμα σοκολάτα, σερβιρισμένη σε disco αλουμινόχαρτο και fluo ζάχαρη. Δηλαδή πολύ εγώ. Τα δοκιμάζει κανείς στο #estrella #pavloumela48 #thessaloniki. Στο pop up restaurant event που ετοιμάζω τις Παρασκευές στο bar του #cityhotelthessaloniki έκανα ένα μενού με έμπνευση από την Ανατολή, δηλαδή Σέηλορμούν και #biginjapan. Για την επόμενη φορά που είναι στις 22.03 δηλαδή αύριο μαγειρεύω #TexMex, τη μουσική θα επιμεληθεί o Αλέξανδρος #obsessioninvogue, θα επιλέξουμε κρασιά από την οινοποιία #zafeirakiswines και όλο αυτό θα συμβεί με την υποστήριξει της #thermomix για να μην έχουμε κανένα λάθος και όλα είναι τέλεια και θα κοστίζει 17,00 δηλαδή #miaxara.
bagel διπλό αυγό #estrella 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου