Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Η εβδομάδα μου σε φωτογραφίες/όπως την έζησα

Την εβδομάδα αυτή είχα την τύχη να συναντήσω έναν chef ζαχαροπλαστικής που δουλεύει με στέβια και να δούμε κάποιες συνταγές χωρίς ζάχαρη. Περισσότερα την Τετάρτη, εδώ. 
 Έκανα μία συνέντευξη με τη μυστηριώδη Miss Margaret Cruzemark.
 Έκανα το ένα πολύ νόστιμο cake, η συνταγή της Τετάρτη.

Τυχαία μεν αλλά και κάποιος άλλος κάνει ένα μους ελληνικού καφέ με κρέμα λουκούμι τριαντάφυλλο! Το δοκίμασα και μου άρεσε. Μία πιο αραβική εκδοχή είναι το dessert που θα κλείσει το δείπνο της Πέμπτης στο Green Bar του City Hotel. Κάπου εδώ να διακόψουμε τη ροή του προγράμματος για ένα ευχαριστώ στην οινοποιία TSANTALI και την υποστήριξη τον πρώτο αυτό μήνα. (Φυσικά και θα έχει συνέχεια).

Πέμπτη 28.02.2013: The Green Bar Experience
Γεύσεις, ήχοι και εικόνες από τις κουζίνες του κόσμου γεμίζουν το Green Bar του City Hotel. Το street food της Ανατολικής Μεσογείου είναι η έμπνευση για το high-end menu που θα σερβιριστεί με τα βραβευμένα KLIMA KLIMA Bio λευκό και ερυθρό της TSANTALI, ενώ στοιχεία ήχου και εικόνας θα ολοκληρώσουν την εμπειρία. 

Τhe Menu: 17,00/άτομο
Όσπρια και μυρωδικά: ρεβυθοκεφτέδες με ταχίνι
Αρνάκι: Korma με αμύγδαλα και μέλι
Αράβικος καφές: Κρέμα με κρέμα τριαντάφυλλο 

Για κρατήσεις και πληροφορίες: 2310021010/6974633642

Λίγα λόγια για τα κρασιά της βραδιάς
H σειρά TSANTALI KLIMA KLIMA Bio (Λευκός με Ασύρτικο 100% και Ερυθρός με Cabernet Sauvignon 100%) παράγεται από σταφύλια πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας από τους αμπελώνες της Χαλκιδικής. Πρόκειται για δύο πολυβραβευμένες ετικέτες σε διεθνείς οινικούς διαγωνισμούς και εξειδικευμένες διοργανώσεις βιολογικών προϊόντων ανά τον κόσμο, διακρίσεις που επιβραβεύουν τη συστηματική επένδυση της οινοποιίας TSANTALI από το 1996 στην πράσινη αμπελοκαλλιέργεια.

Η πλέον πρόσφατη διάκριση για τον KLIMA KLIMA Bio Cabernet Sauvignon είναι το Χρυσό Μετάλλιο και 94 βαθμοί -η δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία που δόθηκε σε ελληνικό κρασί σε όλες τις κατηγορίες- στο Weinpreis Wine System AG (Φεβρ. 2013).
facebook: tsantali.gr
twitter: @TSANTALI_wines


Επίσης 1: το νέο πρόγραμμα στη Μαρμίτα εδώ.
Επίσης 2: εσείς στα εστιατόρια που έχετε social media παρουσία σας βλέπω. Εδώ.
Επίσης 3: Το πιο hot right now μέρος για στρίμωγμα είναι με διαφορά το Piece of Cake στη Χ Σμύρνης. Πιο πολλά για το θέμα next week.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου